I. A www.ernestopizzeria.hu webáruházban történő regisztrációval kapcsolatos tájékoztató

A személyes adatok kezeléséről, információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján a regisztráló Megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy adatait az ernestopizzeria.hu rendelések teljesítésével és a szolgáltatásainak reklámozása céljából kezelje. Megrendelő elfogadja és tudomásul veszi, hogy amennyiben az adatait szeretné törölni, akkor az adatkezelőhöz el kell juttatnia egy nyilatkozatot a kezdeményezéséről.

II. Adatkezelési tájékoztató

Az adatkezelési tájékoztató értesíti a www.ernestopizzeria.hu webáruház ügyfeleit a személyes adatok kezelésének rendjéről annak érdekében, hogy ügyfeleink megismerjék az Ernesto Pizzeria adatkezelési és feldolgozási eljárását és a személyes adatok törlési lehetőségét.

Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

Az ernestopizzeria.hu kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt minden esetben bizalmasan kezel, és kizárólag saját munkájához használ fel ügyfelei előzetes jóváhagyása alapján.

Ügyfeleink személyes adataira a webáruházunkban történő vásárlásokhoz azért van szükség, hogy a megrendeléseket pontosan és gyorsan tudjuk teljesíteni. Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. Amíg az ügyfél nem vonja vissza a nyilatkozatát, addig kezeljük az adatait, de kizárólag csak az online megrendelések azonosíthatósága és teljesíthetősége érdekében, és természetesen harmadik személynek nem továbbítjuk az adatokat és nem hozzuk nyilvánosságra sem.

Zárt rendszerű számítógépes platformon tároljuk az ügyfelek adatait, betartva az ‘egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során’, Strasbourgban, 1981. Január 28. Napján kelt Egyezmény, 1998. Évi VI, törvény rendelkezéseit.


Általános Szerződési Feltételek

Megrendelők által a www.ernestopizzeria.hu címen működtetett webáruházban kialakított rendelés feladási felületen az alábbiakban meghatározott lépések elvégzésével feladott megrendelésekre vonatkozóan elektronikus úton kötött szerződés jön létre Megrendelő, és a megrendelést fogadó Ernesto Pizzéria közt, melynek folyamatát az alábbiakban közzétett Általános Szerződési Feltételek pontjaiban írtak szabályozzák.

I. Webáruház adatai:

A www.ernestopizzeria.hu web áruház üzemeltetője a Kiss Rajmund Kft.

Cég: Kiss Rajmund Kft.
Postázási cím: Zalaegerszeg, Ola út.6
Székhely: 8900 Zalaegerszeg, Ola út 6
Telefonos ügyfélszolgálat: 06-92-324-774, 0630- 6856260
E-mail: info@ernestopizzeria.hu
Adószám: 23371116-2-20

II. A megrendeléssel létrejövő elektronikus szerződéskötés lépései

II.1. Regisztráció a www.ernestopizzeria.hu web áruházba:

Az áruházban engedélyezett a vengédvásárlás, ami azt jelenti, hogy előzetes regisztráció nélkül is lehet vásárolni. Emellett lehetőség van felhasználói fiók létrehozására a webáruházban történő regisztráció által a „Saját fiók” menüpontban, illetve a vásárlás során a „Rendelés elküldése” oldalon. Mindkét esetben – vendégvásárlás és regisztráció során egyaránt – Megrendelő köteles a valóságnak megfelelően megadni a kért adatait. Regisztrálás után a megadott e-mail címre elektronikus levél formájában egy jóváhagyást kérő regisztráció-visszaigazolást kap Megrendelő. A levélben található linkre kattintva (illetve azt böngészője címsorába másolva) szükséges a regisztráció megerősítése a felhasználói fiók létrejöttéhez. Vendégvásárlás (azaz regisztráció nélküli vásárlás) esetén felhasználói fiók nem jön létre.

II. 2. Belépés a már regisztrált felhasználóknak:

Amennyiben már korábban regisztrálta magát a Megrendelő, akkor a honlap nyitóoldalán a „Saját fiók” menüpontban, valamint a vásárlás során a „Rendelés elküldése” oldalon a felhasználó név és jelszó kitöltésével történő azonosítás után lehet a felhasználói fiókba belépni. A rendelési folyamatról segítséget nyújt az eligazodásban az itt található Rendelési útmutató.

II.3. A megrendelni kívánt termék/termékek kiválasztása:

A webáruházban az „Online rendelés” menüpontra kattintva érhető el a termékválaszték. A megjelenített terméklistából kiválasztott termék/termékek megrendelése képezi a Megrendelő és a Kiss Rajmund Kft. közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. A termékek vételárai tartalmazzák az általános forgalmi adót és a csomagolást. A megjelenített terméklistáról kiválasztott, a kosárba kerülő termékek neve mellett találhatók az árak. A termékekről a képek illusztráció céllal kerülnek bemutatásra, nem feltétlen az egyezőség a valós termékek képével.

II.4. Megrendelés, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése:

A kosár tartalmának kívánt összeállítása után a „Kosár” oldalon szükséges a szállítási költség kalkulálása, ehhez a kézbesítés módjának kiválasztása. Lehetőség van házhozszállítást kérni, illetve a rendelés üzletben való felvételére. Az üzletben való felvétel ingyenes, házhozszállítás esetén a szállítási költséget a „Szállítási díj kiszámítása” lenyíló ablakban, a kiszállításra megjelölt hely megadásával kell kiszámítani, majd a „Végösszeg frissítése” gombra kattintva hozzáadni az összeget a kosár értékéhez. Az így kalkulált összeg a Megrendelő által összesen fizetendő ellenérték.
Következő lépésben a „Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva léphetünk tovább a „Rendelés elküldése” oldalra. Megrendelő köteles a számlázási és szállítási adatokat a valóságnak megfelelően megadni.

Ezen a felületen van lehetőség a fizetési mód kiválasztására. Fizetésre minden esetben a termék átvételekor kerülhet sor, online fizetés nem lehetséges. Alapbeállításként a fizetési mód készpénzzel történő fizetés. Készpénz helyett alternatív fizetési eszközként elfogadjuk a Kezdőoldalon megjelölt étkezési utalványokat, SZÉP Kártyát, Erzsébet Utalványt, valamint lehetőség van bankkártyás fizetésre is (Visa, MasterCard). SZÉP kártyás és bankkártyás fizetési szándékot a „Rendelés elküldése” felületen szükséges előre jelölni, a terminálok korlátozott rendelkezésre állása miatt. Amennyiben erre nem kerül sor, ezeket a fizetési módokat nem vagyunk kötelesek elfogadni.

A fizetési mód kiválasztását, valamint a felhasználási és rendelési feltételek elfogadását követően a „Megrendelés elküldése” mezőre kattintva történik a megrendelés elküldése és a megjelenő felületen áttekinthetők a rendelés részletei.

A kosárra vonatkozó minimális rendelési érték 890 Ft/rendelés. Amennyiben a kosár végösszege nem éri el ezt az összeget, Megrendelő értesítést kap erről és a rendelés elküldése mindaddig nem lehetséges, amíg a kosár végösszege meg nem haladja a minimum rendelési értéket. A „Kosár” illetve a „Rendelés elküldése” oldalakon van lehetőség a mindenkori kedvezményes kuponok megadására, melyek értéke levonásra kerül a kosár összegéből.

II.5. Megrendelés visszaigazolása:

A megrendelés elküldése után Megrendelő elektronikus köszönő levelet kap a rendelés részleteivel.
Az ernestopizzeria.hu a megrendelést elektronikus úton, a rendeléshez fűzött megjegyzés formájában legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja és egyben értesíti a rendelés elkészülésének (teljesítésének) várható időpontjáról. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az az ernestopizzeria.hu és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő a rendelést fogadó adott étterem telefonszámán érdeklődhet megrendelésének állapotáról.
A megrendelés elkészültével az ernestopizzeria.hu Megrendelőt elektronikus úton értesíti a rendelés teljesítéséről.

II.6. A megrendelt termék/termékek kiszállítása:

A rendelésben leadott tételek a futár által történő kiszállítással kerülnek kézbesítésre. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 60 percen belül történik, azonban Megrendelő a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást oly módon, hogy ezt a „Rendelés elküldése” felületen megjegyzés formájában feltünteti.

II.7. A megrendelt termék/termékek lemondása:

Kizárólag a rendelés feladásától számított 5 percen belül van lehetősége Megrendelőnek a lemondásra, melyet telefonon tehet meg az étterem telefonszámán.

II.8. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

A “Kosár” tartalma a rendelés elküldése előtt bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető, a személyes adatok bármikor változtathatóak.

II.9. Írásbeliség:

A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt az ernestopizzeria.hu nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

III. Problémák, reklamáció:

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

email:info@ernestopizzeria.hu
telefon: az adott étterem telefonszámán jelezhető a reklamáció.

Hozzászólási lehetőség lezárva.

Nyitvatartás: Hétfőtől-csütörtökig 10:00-22:00 | Pénteken és szombaton 11:00-23:00 | Vasárnap zárva.
Zalaegerszeg, Ola u. 6. | Telefon: +36 92 324-774 | info@ernestopizzeria.hu

Copyright ©2015 Ernesto Pizzeria - Pizza&Gyros. Developed by bySilluDesign